Disclaimer

De inhoud van Ziektevanaddison.nl is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Om de bezoekers zoveel als mogelijk is volledige informatie te verschaffen. Het kan echter dat bepaalde informatie die op de website getoond wordt, niet meer actueel of volledig is. Ziektevanaddison.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele incorrecte informatie op deze website.
Ziektevanaddison.nl toont naast eigen informatie ook verwijzingen naar derden. Verwijzingen en linken naar pagina’s van derden kan de bezoeker gebruiken voor eigen risico. Ziektevanaddison.nl is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en websites waarnaar wordt verwezen. Schade die in welke vorm dan ook wordt opgelopen kan niet worden verhaald op Ziektevanaddison.nl.
Ziektevanaddison.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van haar eigen website en de gelinkte sites. De informatie die te vinden is op deze website heeft als doel informatie te verschaffen aan de bezoekers. In geen geval wil Ziektevanaddison.nl medisch advies geven. Hiervoor is het raadzaam een arts te raadplegen.